Ik ben
Karen Stet

 
O

esterholt Interieur is in 1953 opgericht door de vader van Johan Oesterholt. Zoon Johan en zijn vrouw Petra zetten de zaak vol enthousiasme liefst 35 jaar voort. Ik heb de winkel in 2007 overgenomen met hetzelfde enthousiasme als de familie Oesterholt. Hiermee ging een lang gekoesterde wens in vervulling; mijn eigen winkel..


K

now how Behalve dat ik een brede zakelijke ervaring heb, ben ik destijds niet zomaar in het diepe gestapt. Zo kreeg ik een gedegen opleiding van Johan en Petra Oesterholt. Om de vertrouwde kwaliteit te garanderen heb ik de uitermate ervaren stoffeerder aan boord gehouden. Dat geldt evenals voor de samenwerking met vakkundige ateliers en de leveranciers van gerenommeerde merken. Ondertussen heb ik mezelf alweer jaren bewezen en voel me als een vis in het water als het om inrichten gaat..


 
V

akmensen Stefan Balk is al sinds 1997 in dienst bij Oesterholt Interieur. Natuurlijk beschikt hij over twee rechterhanden, maar Stefan heeft ook het vermogen om met u mee te denken. Om slimme oplossingen aan te dragen en met zijn jarenlange ervaring kan hij u zelfs voorzien van interieuradvies.

 
S

amenwerking